Dagens Serieomslag


It's not a doll, it's an ACTION FIGURE!!


Must see of 2010 del 17, The Expandables


Nyheter i min Seriesamling.

Jag var på Seriemagasinet idag. Jag köpte lite lösnummer av Punisher, Hulk, Marvels Mutanter och Marvels Universum. Jag köpte också två stycken nya TPB. JLA Kingdom Come och All Star Superman Volume 1. "Det är ju inte Marvel" som ägaren sa. Och det är ju sant. Jag börjar mer och mer att bli ett lika stort fan av DC som jag är av Marvel.





Dagens Serieomslag


It's not a doll, it's an ACTION FIGURE!!


Must see of 2010 del 16, Inception


Adidas + Lucas Film = <3


Warlords Trailer - Jet Li Krigar vidare


It's not a doll, it's an ACTION FIGURE!!


Kevins Smith's första flopp?

För första gången har Kevin Smith gjort en film på någon annans manus. Och som ett stort fan av Mall Rats, Clerks, Dogma, Zack and Miri och Jay and Silent Bob så är jag lite orolig. Klarar Smith av att göra något bra av något annat än sina egna manus?
Hans kommande film heter Cop Out. Den ser ut som en klassisk Svart snut, Vit snut film ala Dödligt Vapen. Inte min favorit Genre, men det är trots allt Smith som gjort den. Vi får ser hur det blir, det blir dock inget Bio besök för mig iallafall.


Dagens Serieomslag


Adidas + Lucas Film = <3


Tomten was here...





Jag har tydligen varit snäll i år. För tomten kom och gav mig följande:














Jag fick även en massa pengar som jag köpte följande DVD:er: Changeling, Hostel, Surf's Up, Kung Fu Panda, Vicky Christina Bareclona, The Dutchess, The Spirit, Zack and Miri Makes a Porno, Miraklet vid Santa Anna och Taken samt 360 spelen Fifa 10 och Army of Two.



Robin Hood Posters

Det tog 8 timmar sen var min tvådagars paus över. Men det dök upp två stycken posters till Ridley Scott's Robin Hood som jag bara var tvungen att lägga upp.






God Jul.

Jag tar en liten break från bloggandet i 2 dagar ungefär. Ska upp till Johannas familj i Göinge(den dåliga delen) och fira jul och förhoppningsvis få en massa awesome presenter av henne. Anyways, i'll be back.




Dagens Serieomslag


Adidas + Lucas Film = <3


Hit Girl Trailer

Jag trodde inte jag kunde se fram emot Kick-Ass mer än vad jag gjorde tidigare. Tills jag såg denna trailern för fem minuter sedan.




Holy helvete, detta kommer bli ett blodigt spektakel jag INTE kommer missa. Hit Girl kommer nog bli en ikon bland kvinnliga action hjältar. Eller ska man säga flickor, hon är trots allt elva.


It's not a doll, it's an ACTION FIGURE!!


Robin Hood Internationella Trailer



Fuck denna trailen var gånger bättre än den första.


The Crazies Poster


Minnen.

First Blood går på TV4 just nu. Vilka minnen det väcker. Rambo var en av min barndoms största hjältar. Jag minns det som igår första gången jag fick min första Rambokniv. Filmen är en odödlig klassiker.


Luc Bessons nästa, något att se fram emot?

Via Slashfilm har jag hittat Trailern och postern till Luc Bessons kommande film, Les Aventures extraordinaires d'Adèle Blanc-Sec. Filmen är baserad på en serie av fransmannen Jacques Tardi. Filmen beskrivs som en blandning mellan Tintin, Indiana Jones och Hellboy. Det låter onekligen intressant. Jag ska hålla ögonen öppna.








Inception Poster 2


Adidas + Lucas Film = <3


It's not a doll, it's an ACTION FIGURE!!


Recension av Avatar


Avatar

Avatar handlar om Jake Sully, en föredetta marinsoldat som skickas till Pandora för att ingå i ett projekt att komma i kontakt med planetens urinvånare, Na'vi. För att göra detta så använder sig mäniskorna av avatarer klonade av mänskligt och Na'vi DNA. Under ett uppdrag på Pandora kommer Jake bort från sin grupp och träffar Na'vin Neytiri och följer med henne till hennes stams hemby.

När jag först såg Avatar trailern skrattade jag för mig själv. Var det verkligen detta som James Cameron jobbat med dem senaste 12 åren? Pocahontas in Space liksom. Efter att ha sett Avatar Day förhandsvisningen på 16 minuter så var jag inte heller så imponerad. Vad jag såg var en väldigt vacker film men samtidigt mycket förutsägbar med en väldigt ooriginell story. Detta skulle ju vara en film som skulle revolutionera film för all framtid.
Men med tiden så började jag bli mer och mer sugen på att se filmen. Inte för att mina tankar om filmen ändrades, utan för att det är James Cameron vi pratar om. Han har trots allt Alien,Terminator och Titanic på meritlistan. Hur det än gick så skulle det bli en underhållande film. Den skulle vara bra, ellerhur??



Mitt svar är ja. Filmen var bra. Riktigt bra till och med. Filmen var sjukt snygg, Pandora är en underbart vacker planet full av vackra skogar och fantastiska djur. Na'vi folket är även dem riktigt bra animerade. Handlingen var som sagt inte jättenyskapande, men den var ju inte dålig. Skådespeleriet var bra. Sam Worthington kommer verkligen att bli en stor action hjälte i många år framöver. Zoe Saldana var väldigt bra som Na'vin Neytiri och Michelle Rodriguez spelade vad hon kan bäst, en tuff brud. Det var också riktigt kul att se självaste Ellen Ripley, Sigourney Weaver tillbaka i en Sci-Fi film.



Allt som allt blir betyget till Avatar bra. Filmen var snygg och vissa delar var riktigt bra. Samtidigt var det saker som inte var bra. Som att vissa scener var lite onödiga, det känndes som dem bara var där för att visa upp 3D tekniken. Sen var den ju sjukt förutsägbart, vilket var lite tråkigt. Filmen hade lite ologiska hål här och där också men det Jag måste säga att det jag gillade mest var att visa scener, speciellt krigsscenerna i slutet verkligen påminde mig om mina barndoms favoritfilmer, Western filmer. Sen var kemin mellan Worthington och Saldana väldigt bra. Mitt betyg till Avatar blir 4 av 6. Ingen revolutionerade film, men ändock en riktigt bra film.


AVATAR (2009)
Regi: James Cameron
Manus: James Cameron
Betyg: 4

Survival od the Dead poster



George A Romero är tillbaka med en ny vampyrrulle. Underbart. Om ni undrar över vad jag tyckte om Avatar så kommer det upp en recension imorgon.


Dags för Avatar



Om ungefär en timme sitter jag på Biografen och kollar på James Camerons Avatar. Hypen är enorm, viktiga filmsidor slickar Cameron röv så det stå härliga till. Jag är dock skeptisk. Visst tror jag den kommer vara bra. Men någon filmrevolution tror jag den inte kommer vara. Hoppas bara den är värd dem 150 kr jag betalat.


Adidas + Lucas Film = <3


It's not a doll, it's an ACTION FIGURE!!


Dagens Serieomslag


Adidas + Lucas Film = <3


Sista karaktärspostern till Kick Ass är här...

I present to you, Hit-Girl.



Det är så jävla jobbigt att det är 4 månader kvar till premiären. Men väntan kommer vara väl värd det tror jag. Speciellt att se Hit-Girl slica bad guys med sina svärd i Kick-Ass.


Dagens Serieomslag


Hot Tub Time Machine Trailer


It's not a doll, it's an ACTION FIGURE!!


Äntligen!

Äntligen lite glada nyheter för oss X-Men fans. Brian Singer, som regisserade dem två första X-Men filmerna återvänder till X-Men för att regissera filmen om Charles Xaviers första klass i, X-Men: First Class. Detta är riktigt kul tycker jag, för efter att Singer lämnat registolen har X-Men filmerna varit värdelösa(X-Men Last stand och Wolverine). För er som inte vet så handlar First Class om Xaviers första klass av unga mutanter. Gruppen bestod Jean Grey,Cyclops,Beast,Iceman och Archangel.





Brian Singer har en del filmer att göra framöver, så det kan dröja innan First Class blir realitet. Men nu har man iallafall något att se fram emot.

Adidas + Lucas Film = <3


Chamdin gör film om Cornelis...bra eller anus??

Jag är inte alls intresserad av svensk film. Det har typ inte gjorts en bra svensk film sedan Mitt liv som Hund. Men idag läste jag på aftonbladet.se att Amir Chamdin ska spela in en film om Cornelis Vreeswijks liv. Ett väldigt intressant ämne, Cornelis är en av mina favoriter och så levde han ett fucked up liv. Kan bli bra. Sen att Hank von Helvete ska spela huvudrollen gör inte saken sämre.


Release the Kraken

Helvete. Det känns som om att 2010 kommer bli fullspäckat med episka filmer. När jag först hörde talas om remaken av den gamla klassikerna Clash of the Titans tänkte jag, aha ännu en dum actionfilm med kassa specialeffekter. Men efter att ha sett första trailern som var  riktigt fet sitter jag i helt andra tankar. CotT är en definitiv must see för mig. Specialeffekterna i filmen ser ut att vara av högsta klass. Det ser man verkligen i den andra trailern som precis släppts.



Kraken ser grym ut. Sen verkar det som Sam Worthington är på väg att bli en av nutidens stora actionhjältar,

Must see of 2010 del 15, Iron Man 2

Nu är den äntligen här. Trailerna till Iron Man 2. Fy fan vad grym den är.


It's not a doll, it's an ACTION FIGURE!!


Adidas + Lucas Film = <3


Alice in Wonderland, Trailer 3


Inception Poster


Xerxes

Ända sedan 300 blev en succe i filmformat har det ryktats om att Frank Miller tänkt jobba på en uppföljare. Nu blev det inte så, utan han gör istället en Prequel vid namn Xerxes, som utspelar under slaget vid Marathon, 10 år innan slaget vid Thermopylae. Miller själv har sagt att han är färdig med handlingen och ska börja rita. Slaget vid Marathon är en av dem mäktigaste slagen som någonsin stridits så jag ser verkligen fram emot boken. Och steget från bok till film är heller inte så lång, eftersom Zack Snyder pratat om att även göra den till en långfilm. Den som lever får se, men jag längtar iallafall sjukt mycket. Både efter boken och en eventuell långfilm.



300


Anledningar till att se Sherlock Holmes...

Jag har haft Sherlock Holmes trailern bland mina "Must See" här på bloggen. För visst vill jag se den, men det är inte mycket som talar för den. För det första ser det ut som det är en sorts "Wild Wild West" eller man kanske ska säga "Wild Wild London". Vilket inte bådar gott. För det andra så är den gjord av Guy Ritchie, som inte gjort en människa(med god smak iallafall) glad sedan Snatch.
Dock ska tillägas att den fantastiske skådespelaren Robert Downey Jr spelar huvudrollen, så det finns hopp för den.
Men det som verkligen är till filmens fördel är Trailerna som kan komma att visas i samband med filmen.
För en av trailerna som ryktas visas innan är en som hela världen(Iallafall dem med bra smak) väntar på, nämligen Iron Man 2.
Dom andra som kan dyka upp är Kevin Smith's nya snutrulle Cop Out, Chris Nolan's Inception och Louis Leterrier's Clash of the Titans.



Dagens Serieomslag


It's not a doll, it's an ACTION FIGURE!!


Stake Land Teaser

Av en ren slump hittade jag denna Teasern på Youtube. Det är till en film som heter Stake Land. Jag vet inget om denna filmen och Teasern ger inte så mycket information. Men det jag vet är det handlar om en Vampyrfilm. Jag ser med intresse fram emot denna filmen.



Daybreakers Poster

Hämtad från www.bloody-disgusting.com.



Adidas + Lucas Film = <3


Must see of 2010 del 14, Robin Hood

Nu är den äntligen här. Trailern till Ridley Scott's nästa storfilm med Russel Crowe i huvudrollen, Robin Hood.


Mer Kick-Ass åt folket


Nu har ett riktigt roligt klipp från Kick-Ass släppts på nätet. I det får man se Big Daddy och Hit Girl ha "skjutträning".
Good parenting ellerhur??





Jag slänger också upp till karaktärsposters på Big Daddy och Kick-Ass.




BIG DADDY





Kick-Ass

Det är inte allt. Nu har tre bilder från Kick-Ass Movie Book, släppts på nätet. Boken är en behind the scene på hur arbetet med filmen och serien gick till.
Den är full John Romita Jr's bilder på filmens karaktärer. Här nedan kommer bilderna.









Årets film nästa år?

I Belive so.


Adidas + Lucas Film = <3


Tron Legacy Trailer


Världens coolaste säng? I Belive so..

En av mina högsta drömmar är att en gång få flyga med Millenium Falcon. Tyvärr är den ganska omöjlig. Men nu har iallafall the next best thing dykt upp. Varför inte sova in en Millenium Falcon säng? En tjej vid namn Kayla Kramer har byggt en Millenium Falcon säng, som ser riktigt cool ut.



Jag skulle bli världens gladaste om jag fick sova i en säng som denna.


Zombie Outbreak Simulator

Det är nog inte bara jag som tänkt tanken på hur en Zombie epidemi skulle sprida sig? Nu kan man få en liten bild av hur det skulle kunna se ut med Zombie Outbreak simulatorn Class 3 Outbreak. Med hjälp av bilder från Google maps kan man se hur en spridning i Washington skulle kunna te sig. Man kan ställa in allt från hastighet på Zombisarna till hur många av dem civila ska vara beväpnade för att nämna några saker man kan ändra i inställningarna. Checka in simulatorn Här.


Adidas + Lucas Film = <3


Dagens Serieomslag


It's not a doll, it's an ACTION FIGURE!!


Adidas + Lucas Film = <3


It's not a doll, it's an ACTION FIGURE!!


The Crazies, Trailer 2


Dagens Serieomslag


Must See of 2010 del 14, The Lovely Bones


It's not a doll, it's an ACTION FIGURE!!


Recension av The Walking Dead Vol.1:Days Gone By



The Walking Dead Vol. 1: Days Gone Bye


The Walking Dead
är en månadsvis utkommande serie skriven av Robert Kirkman. Days gone by är en samling av dem sex första numrena. Dessa sex nummer är ritade av Tony Moore.

The Walking Dead handlar om småstadspolisen Rick som en dag vaknar upp efter en koma i ett öde sjukhus. När han lämnar sjukhuset inser han att staden han bor i är helt övergiven. Vad han då inte vet är att under tiden han legat i koma en hemsk sjukdom har spridit sig bland landets invånare. Alla som blivit smittade har förvandlats till hungriga zombies. När Rick förstått vad som händer tar han sig till Atlanta där han tror sig kunna hitta sin fru och son hos sina svärföräldrar.



Jag hade inga större förväntningar på The Walking Dead, eftersom jag tidigare läst Kirkmans serie Marvel Zombies som jag verkligen inte gillade. men jag kan säga såhär, så mycket som jag ogillade Marvel Zombies, så älskar jag The Walking Dead. Kirkman har verkligen gjort allt rätt. Karaktärerna är intressanta och beskrivs fantastiskt bra. I TWD är det inte våldet som är det viktigaste utan hur människor utvecklas och hur man reagerar under stress i en värld full av levande döda. Hoten kommer inte bara från dem levande döda utan även dem levande. Serien är nästan i samma anda som George A. Romeros klassika Zombierullar.



Serien är riktigt snyggt ritad och att den är svartvit ger den mer känsla och gör den bara mer skrämmande.
TWD är verkligen en av dem absolut bästa serierna jag läst. Iallafall dem sex första numrena är helt fantastiska. Jag ser väldigt mycket fram emot att läsa vidare. Betyget från mig på första samlingsvolymen The Walking Dead Vol. 1: Days Gone Bye blir full pott, 6 av 6.




Manus: Robert Kirkman
Bild: Tony Moore
Betyg:6


Joe Quesada om Iron Man 2

Marvels chefsredaktör Joe Quesada twittrade följande för några dagar sedan. "Back in LA and just saw a rough cut of Iron Man 2. I worship before the alter of the mighty Favreau, he is da man!"



Man kanske ska ta hans ord med en nypa salt, han är trots boss på Marvel. Samtidigt, hade han nämnt något om filmen ifall den hade varit kass?? Jag hoppas Quesadas ord är sanna. Jag ser sjukt mycket fram emot Iron Man 2.


Chilensk action

Jag har inte så stor koll på Chilensk film. Idag hittade jag denna trailer, till chilenska actionfilmen Mandrill. Ser sjukt cheesy ut, men fighting scenerna är riktigt häftiga. Se för er själva.


Mer Clash of the Titans posters





Adidas + Lucas Film = <3


The Lovely Bones International Poster

Nu har den internationella postern till Peter Jacksons kommande film, The Lovely Bones släppts. Filmen handlar 14 Susie Salmon som blir mördad och från himmlen vakar över sin familjs kamp att bearbeta sorgen efter hennes död. Låter kanske inte som Sagan om Ringen, men det är trots allt Peter Jackson vi pratar om. Postern är iallafall riktigt snygg.


Första tankarna om AVATAR




Nu har dem första Journalisterna sett Avatar. Tyvärr har Fox förbjudit dem som sett filmen att skriva något om filmen fram till dess premiär den 18:e December, men det har dykt upp lite åsikter runt om på nätet iallafall. Här är vad några tycker.

Alex from Firstshowing: James Cameron is a freakin’ genius! I can’t say much but wow, I loved it. Avatar was phenomenal, pretty much blew me away… I can’t answer any questions guys but I can say I loved it.

Comingsoon: I’ll take my chances with Fox legal…. Avatar was amazing, I loved it!

The Sun: The final battle scene is 20 minutes long and absolutely mind-blowing…It is overwhelming, and that is because you are emotionally tied up in the characters and the story.

@comingsoonnet” “Okay, about Avatar?…. WOWOWOWOWOWOWOWOWOWOW! Unbelievable… amazing.”

@rejects: “I’m not supposed to talk about Avatar… That said, it was a spectacular experience. Like nothing I’ve seen before.”

Det ser onekligen ut som mina första tankar om filmen var fel. Vi får se vad jag tycker den 19 när jag ska se den.


Kick Ass poster


Stolthet och Fördom...och Zombies

Enligt www.filmschoolrejects.com så har Lionsgate köpt rättigheterna till P & P and Z och ska göra långfilm på hela skiten. Personligen gillade jag ryktena om en serie som jag skrivit om tidigare mycket bättre. Men gör dem det rätt kan det säkert bli bra i filmformat också. Det som är intressant med filmprojektet är att det enligt källan är Natalie Portman som ska producera och spela huvudrollen som Elisabeth Bennet. Tiden får utvisa ifall det blir en film eller Tv-Serie. Vem vet? Det kanske blir både och.





Dagens Serieomslag


Must see of 2010 del 13, Wolfman


Iron Man 2 poster, Whiplash edition


Dagens Bild.


Kick Ass Poster


Adidas + Lucas Film = <3

NERDGASM! Adidas släpper i vår en kollektion i samarbeter med Lucas Film. Jag är bara helt kär. Vill ha allt. GE MIG!! Ska lägga upp en bild om den. Här är första, Prepare to be Amazed!


It's not a doll, it's an ACTION FIGURE!!


Clash of the Titans One Sheet


Tron Legacy Poster


Recension av Old Man Logan 1-8

Old Man Logan



Som jag nämnde tidigare idag är Mark Millar en av mina favorit serieskapare. Tillsammans med Steve McNiven har han skapat Old Man Logan som utspelar sig 50 år in i framtiden. Det är en mycket mörk framtid, nästan alla hjältar är döda och USA är uppdelat i olika provinser som styrs av superskurkar. På en nergången gård i Sacramento bor Logan med sin Fru och sina två barn. Livet är hårt och pengarna räcker inte till för att betala hyran. För att få ihop pengar så att han kan rädda familjens gård så följer han med en vän från förr, Hawkeye till landets huvudstad, New Babylon. Men Logan bär på en mörk hemlighet, och resan kommer kräva att han gör någon som han 50 år tidigare lovade att aldrig göra igen.





Kombinationen av Mark Millar och min favorit bland alla Marvels karaktärer, Wolverine var något jag verkligen såg fram emot att läsa. Tyvärr var det inte lika bra som jag förväntade mig, långt ifrån faktist. Idén är jävligt bra, men genomförandet känns väldigt stressat. Det känns som om Millar och McNiven hade jobbat lite längre med den hade den kunnat bli rikitgt bra. Det säsmta med Old Man Logan är slutet. Det känns väldigt antiklimaktiskt. Mer säger jag inte.
Det finns dock en del positivt i Old Man Logan. McNivens bilder är riktigt snygga och det finns en hel del våldsamma partier i den. Och våld i serier är ju alltid intressant.





Mitt sammanlagda betyg för Old Man Logan blir 2 av 6, en riktig besvikelse. Vill ni läsa något bra av Millar, läs Civil War eller Kick-Ass istället.





Old Man Logan
Manus: Mark Millar
Bild: Steve McNiven
Betyg: 2

It's not a doll, it's an ACTION FIGURE!!


Jul i Tatooine...

Jag fick ett medelande av min gode vän Jocke på FB tidigare idag om en artikel i Aftonbladet som handlade om Star Wars julpynt.

  


Jag hittade även dessa julgranskulor ute på nätet. Dem var riktigt coola.



Man önskar nästan att man firade Jul nu.


Dagens Serieomslag


The Sorcerer's Apprentice Trailer


Serie att se fram emot 2010

Serieförfattaren Mark Millar har på senare år seglat upp som en av mina absoluta favoritserieskapare. Civil War, Wanted, Superman Red Son, The Ultimates och Kick-Ass är alla helt fantastiska serier. Nästa år kommer hans och Steve McNivens (jobbade tillsammans med Millar på Civil War och Old Man Logan) nya serie, Nemesis som ser väldigt intressant ut. Den handlar om en hur det skulle vara om en rik man(Bill Gates eller varför inte Bruce Wayne eller Tony Stark) i vår tid skulle använda all sin makt och sina pengar till att vara riktigt jävla evil. Millar utforskar ny mark som vanligt. Enligt mig är han ett geni. Tillsammans med McNivens teckningar kan detta bli riktigt bra.



Första numret kommer ut i Mars nästa år. Vill ni läsa mer om Nemesis gå in här och läs intervjun med Millar och McNiven på Comicbookresources.com

Must see of 2010 del 12, Youth in Revolt


Slutgiltiga Avatar postern.


Dagens Serieomslag


Must see of 2010 del 11, Invictus


It's not a doll, it's an ACTION FIGURE!!


Jag måste erkänna...

Jag börjar bli riktigt sugen på att se Avatar. Mina första intryck var väldigt negativa, men nu har dem vänt. Men visst verkar storyn vara lite väl ooriginell, men fan vad den verkar episk. Den 18 December får vi se.


Fuck SF!

Man är vid det här laget van vid att filmer kommer lite senare till oss i Sverige. Men ibland undrar man hur i helvete SF tänker. Where the wild things are blev hyllad av kritikerna borta i USA och ändå får vi vänta lite väl länge på den här i Sverige. Den skulle ha haft premiär i November, men istället får vi vänta tills den 29:e Januari på att få se den här. Jävla skit. Istället visar dem skitfilmer som till exempel Metropia. Åt helvete med det. Jag vill att The Wild Rumpus ska starta NU!!


It's not a doll, it's an ACTION FIGURE!!


Buried

En film jag ser sjukt mycket fram emot är Buried av Rodrigo Cortes med Ryan Reynolds i huvudrollen som kommer nästa år. Handlingen i stort är att Reynolds karaktär blir kidnappad i Irak och läggs i en kista som grävs ner i marken. Med sig får han en tändare och en mobiltelefon. Helt fantastiskt idé i mina öron. Hoppas genomförandet blir bra också. Dte finns ingen trailer ute ännu. Men i dagarna släpptes 4 Posters till den. Här är den snyggaste av dem.



Filmen kommer på Bio nästa år.


Kick-Ass, Red Mist Poster


It's not a doll, it's an ACTION FIGURE!!


Fantastic mr Fox på Bio i Sverige 25:e December


Ny Iron Man 2 poster.


Must see of 2010 del 10, Micmacs


It's not a doll, it's an ACTION FIGURE!!


Dagens Serieomslag


It's not a doll, it's an ACTION FIGURE!!


Must see of 2010 del 9, Sherlock Holmes


Fler besök i Zombieland

Jag tillhör en av dem som absolut älskade Zombielannd. Därför är nyheterna som postats på Bloody-Disgusting.com riktigt goda nyheter för mig. Det var ganska väntade för mig eftersom filmen tjänade långt mer än vad filmen kostade. 

Sony har precis kommit överens med Producenten Gavin Polone och filmens manusförfattare/regissör Ruben Fleisher om att en uppföljare ska göras, i 3D. Det kommer bli riktigt intressant. Förhoppningsvis återvänder Woody Harrelson och Jesse Eisenberg i huvudrollerna.

 

Hur det än går med Eisenberg och Harrelson så kan jag knappt bärga mig till uppföljaren kommer. Zombiefilmer kan man inte få nog av.


Iron Man 2 Postern är här.


RSS 2.0