Världens coolaste kille??

Det coolaste vapen som finns är utan tvekan Lightsabern. Visst den är fiktiv, men ändå. Tyvärr är det en omöjlighet att tillverka en. Men nu har Dr. Michio Kaku gjort the next best thing visar det sig. Han har jobbat med carbon och plasma och resultatet blev följande.





VILL HA!!


EVIL DEAD IS BACK!!!

The Evil Dead kommer tillbaka till dem amerikanska biograferna i nästa år och därför har några nya, sjukt snygga posters tryckts upp. Fan man skulle ha bott i USA.


Vem sa att kyrkor inte kan vara fina?

Idag länkade /film på sin Twitter något som kan vara bland det coolaste jag hört någonsin. Tydligen ska det finnas en liten skulptur av Darth Vader uppe på Washington National Cathedral.


Tydligen annordnades det en nationell skulpturtävling någon gång på 80 talet och personen som kom på tredjeplats ritade alltså en Darth skulptur. Vill ni läsa mer och se var man kan hitta skulpturen läs här.

 


Pride and Prejudice ....and Zombies??








Läste några riktigt intressanta nyhetere på Twitter idag. Seth Grahame-Smiths omskrivning av Pride & Prejudice, Pride & Prejudice and Zombies ser ut att komma som TV-Serie. Mycket bra tycker jag. Den gör sig nog bättre i det formatet än i filmformat tror jag. Stämmer ryktena så kommer det bli riktigt kul att se Liz Bennett kötta Zombies.






Drömmen skulle vara att se Kiera Knieghtly reprisera rollen som Liz. Tyvärr blir det nog inte så.

Happy Meal



Lätt jag ska till Donken och skaffa den.
Hoppas inte den är slut bara. Då jävlar.


På tal om Jonah Hex....










Klart man ska se den liksom....


Dagens Serieomslag


Jonah Hex



Första Officiella bilden


Must see of 2010 del 8, Shutter Island


I love Speed runs!! Idag Super Mario Bros 3


Must see of 2010 del 7, The Book of Eli


Dagens Serieomslag


Jag spottar på din grav.

Remakes. Fan vad trött jag är på dem. Visst, några är bra men dem flesta är bara så jävla dåliga och ytterst onödiga. Riktigt jävla onödiga. Idag läste jag på www.Bloodydisgusting.com att det snart dyker upp en Remake på I Spit on Your Grave. En klassisk Revenge Movie i stil med den svenska filmen Thriller: En grym film. Nu kommer den antagligen göras om till någon sorts gore-fest a la Saw filmerna. Det är ingen genre som jag föredrar samtidigt som det finns filmer som inte borde göras om. I Spit on Your grave är verkligen en sådan film. Ja ja, jag ska  ge filmen en chans iallafall och se filmen. Vem vet, den kan vara bra...jag tvivlar dock på det.




Happy Thanksgiving!


GOJIRA!

Jag älskar Monsterfilmer. Dem ska vara stora, farliga och gilla att förstöra höghus. Ganska förståeligt är Gojira, eller Godzilla som han heter utanför Japan min stora favorit. Visst är dem gamla filmerna jävligt dåliga. Men ack så jävla charmiga. Tyvärr förstörde en av världens uslaste filmregissörer, Roland Emmerich filmserien med Hollywood filmen Godzilla från 1998. För hur kan man förvandla detta über coola monster:




Till den här fruktansvärt fula jätteödla med underbett:






Jag hatar den filmen, innerligt. Det som gör hatet ännu större är att jag vet att filmen kunde sett helt annorlunda ut. Den kunde varit ett mästerverk om rätt personer hade fått hålla i spakarna och rätt manus hade blivit till film.
Tror ni mig inte så läs detta fantastiska manus: http://www.scifiscripts.com/scripts/GODZILLA.TXT


Dagens Serieomslag


Vill ha!!



HULK "World War Hulk" byst


Must see of 2010 del 6, Legion


Must see of 2010 del 5, Daybreakers


Must see of 2010 del 4, The Crazies


Snart i min DVD-Samling, del 1















Vill ha!!


In the year 2011....

Idris Elba, Stellan Skarsgård, Natalie Portman, Sam Jackson, Anthony Hopkins, Ray Stevenson, Stuart Townsend, Tadanobo Asano och Chris Hemsworth. En helt fantastisk uppsättning skådespelare i den kommande
filmen Thor baserad på Marvelserien med samma namn.
Jag är sjukt pepp på denna filmen, trots att den inte kommer ut förrän om två år och att inspelningen inte kommer igång förrän i Januari nästa år. Men jag har en grym känsla om denna filmen. Skådespelarna, Serien och
faktumet att det är Kenneth Branagh som regisserar säger mig att Thor kan bli den bästa seriehjältefilmen av alla. Sen kommer det bli riktigt intressant att se hur den kommer kopplas amman med Iron Man, The Incredible Hulk och Captain Amdrica i The Avengers som kommer 2012.


Must see of 2010 del 3, Clash of the Titans.


Must see of 2010 del 2, Alice in Wonderland


Must see of 2010 del 1, Kick Ass


Come one, come all. Come and se the master of the Action Figures!

Mitt liv är tråkigt. Jävligt tråkigt. Som jag ser det så är det inte intressant att läsa om. Det är inte heller intressant att skriva om. Men jag vill inte sluta blogga, det är ju kul. Så nu kör jag på här. Denna blogg ska handla om alla mina roliga intressen. Star Wars, Action Figurer, Serietidningar, Zombies, konspirationsteorier om Skynet, film och Robotar. En nördblogg helt enkelt. Som alla vet så säger en bild mer än 1000 ord. För att bäst förklara hur awesome denna blogg kommer vara är följande bild perfekt.



May the Force be with you.


RSS 2.0